fredag 2. januar 2009

Så kom Reidar og Elin...

Dagen etter at Sissel dro i begynnelsen av August kom Reidar og Elin. Vi var fortsatt inne i den skikkelige varmeperioden på sommeren så påkledningen ble deretter. Her var vi tre glade kokker på kjøkkenet, og den fjerde bak kamera.

Det ble mange fine kvelder på terrassen med god mat, kaldt øl og godt selskap...

Det var en av de første dagene at Harald Arnt, Reidar og Elin bestemte seg for å dra på Aqualandia mens Torunn var på jobb. Alt for å kjøle seg ned! Det ble nok en litt mere luftig affære for guttene enn de hadde beregnet da de hev seg utfor den blå sklia som vistnok skal være av det bratteste som finnes.

Det fortsatte med vannaktivitet en dag senere når vi dro opp til Font d`Algar. Her var det pakkfullt av folk som også trengte en avkjøling i varmen. Deilig og friskt!

Litt shopping ble det også med dette besøket. Her sitter de to snille guttene våre å gleder seg til å traske rundt på La Marina å se på klær,sko,vesker......

Hmm...finn to feil...

Lørdagen tok vi oss en tur på Terra Natura. En stor dyrepark med tilhørende vannpark. Her fikk Harald Arnt ett tett møte med en av beboerne.

Parken er bygd opp etter verdensdeler og i Asia hadde de en hel flokk med elefanter på ett stort fritt område.

Her var det visst mulighet for å få seg en liten ridetur...

Plutselig bestemte Reidar og Elin seg for å kle seg om...

I parken var det også 3-4 flotte tigere. De hadde nettopp fått seg litt å spise og var aktive akkurat mens vi kom forbi. Elin trivdes spesielt godt sammen med disse kattene og tok nok en stor del av feriebildene bare av dem.

Harald Arnt hilset på en av hestene og syntes visst ikke at den var så skummel...

Det ble mer bading når vi tok en heldags på stranden i Bendidorm med alt som hører til. Sol, sand og Warsteiner.

Hvem er det han drømmer om?

Ett fint par på utkikkspunktet ved kirken.

Sommermarkedet var her fortsatt med mange fine håndlagede ting.

Tid for grilling igjen med eksperthender på grillspydene.

Den siste kvelden kom kjapt med middag på takterrasse med kirkeveggen like bak og utsikt innover i landet mot Polop, La Nucia og Guadalest. Her hadde de en helt fantastisk crepe med sjokolade og is...

Det ble en flott uke med Reidar og Elin på besøk, vi takker for selskapet og gleder oss til vi sees igjen.

Ingen kommentarer: